Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Expeditie Robinson Diner in Scheveningen

Details over dit uitje

Op dit eiland brandt geen stadslicht, maar het zorgt wel voor de meest uitdagende opdrachten en bevordert in hoge mate de teamspirit! Boek een actueel, uitdagend en motiverend bedrijfsuitje of groepsevenement op basis van het Expeditie Robinson format.

Alle ingrediënten uit de gelijknamige Tv-serie komen aan bod en eindelijk kom je te weten wie van jullie het beste, ondanks alle obstakels, zijn kansen weet te pakken. Deze City Game wordt gecombineerd met een voortreffelijk diner in drie verschillende restaurants.

Jullie worden ingedeeld in team Noord, Zuid, Oost of West en vervolgens kan het spel beginnen. Ga op zoek naar typische Expeditie Robinson items, test je geheugen en schakel de concurrentie uit. Teamwork is de beste manier om dichter bij de finale te komen waar een spannende eindstrijd wacht en de echte Robinsons zich onderscheiden van de rest.

Overleef alle proeven en opdrachten door de stad. Creatief denken en snel handelen staan hierbij centraal. Vergeet ondertussen niet te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Als afsluiting van dit intensieve spelprogramma eindigen we in een gezellig café, waar jullie genieten van een welverdiende borrel en waar de winnaars worden beloond! Zet je schrap!

Programma:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 Expeditie Robinson deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Expeditie Robinson deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Heerlijke 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelmaterialen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Liever in de middag op stap?

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een uitgebreide lunch. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan