Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam

Details over dit uitje

De rondleiding met gids naar Amsterdam - Zaanse Schans - Volendam van Actief Events toont u mooie monumenten en plekken.

Een leuk dagvullend bedrijfsuitje of groepsarrangement. U begint in De Jordaan in Amsterdam om te eindigen met een rondleiding door het beroemde Volendam!

10.00 - 12.00 Tour Amsterdam

Uw gids leidt u door de prachtige buurt de Jordaan en laat u bijvoorbeeld het pand zien waar Rembrandt van Rijn woonde en werkte. We bezoeken uiteraard de straatjes en grachtjes rondom het Johnny Jordaan plein. Johnny, de man die samen met Tante Leen aan de bakermat stond van de originele Amsterdamse smartlap, is nog steeds te horen in de talloze cafés.

Heeft u een voorkeur voor de Wallen? Dat kan, want we wandelen ook uitgebreid door de beruchte rosse buurt. Als er èrgens in Amsterdam een plek is waar eeuwenoud ambacht te bewonderen is, dan is het wel op de Amsterdamse wallen…!

12.00 - 13.00 Lunch

Na deze eerste stadstour geniet u gezamenlijk van een uitgebreide lunch in een typisch Amsterdams restaurant.

13.00 - 14.00 Rondvaart*

Aansluitend gaat u aan boord van een gezellige rondvaartboot zodat u de stad ook vanaf het water kunt bewonderen. Na de rondvaart stappen we in een luxe touringcar, die alleen door uw gezelschap en uw reisleider / gids zal worden bezet en rijden we naar het openlucht museum ´de Zaanse Schans´ bij Zaandam.

* Het is tevens mogelijk om tijdens dit bedrijfs- of groepsuitje een privé rondvaart te regelen.

14.30 - 16.00 Bezoek Zaanse Schans / Klompenmakerij

Dit prachtige museum staat vol met antieke Zaanse pandjes die hier in de tweede helft van de vorige eeuw vanuit de gehele Zaanstreek naar toe zijn gebracht. Ook de meeste oorspronkelijk molens die hier langs de Zaan stonden zijn volledig gerestaureerd en werken weer als vanouds. U vindt hier ondermeer verfmolen De Kat!

Op de Zaanse Schans bezoekt u een klompenmakerij, waar op ambachtelijke wijze (dus met de hand, uit ruwe blokken hout) klompen in allerlei maten en kleuren worden vervaardigd. Dat is pas echt vakmanschap! Dus, mocht u nog op zoek zijn naar een paar houten pantoffels, sla uw slag!

16.30 - 18.00 Tour Volendam / Kaasboerderij

Vervolgens stapt u weer in de bus op weg naar Volendam, waar onze gids u vertelt over de vissershaven, de geschiedenis van de palingvisserij en de prachtige klederdracht. We brengen tevens een bezoek aan een authentieke kaasboerderij, waar op ambachtelijke wijze kaas wordt geproduceerd.

Nadat u naar alle waarschijnlijkheid een tas vol met kaas hebt gekocht, stappen we weer in de bus om terug te rijden naar het vertrekpunt in Amsterdam.

Tot slot moeten we vermelden dat u deze rondleiding natuurlijk enigszins (in tijd en volgorde ) kunt aanpassen op uw eigen speciale wensen. Ook een aansluitend diner is zo te regelen. Bespreek de details uw eigen Holland Compleet groepsuitje of bedrijfsuitje daarom eerst met de medewerkers van Actief Events.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Rondleiding door de Jordaan
  • Lunch centrum Amsterdam
  • Rondvaart Amsterdam
  • Transfer vanaf Amsterdam luxe touringcar
  • Bezoek Klompenmakerij Zaanse Schans
  • Bezoek aan Volendam excl. kaasboerderij
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip
  • De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan