088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Rondleiding Amsterdam – Zaanse Schans – Volendam

De rondleiding met gids naar Amsterdam - Zaanse Schans - Volendam van Actief Events toont u mooie monumenten en plekken.

Een leuk dagvullend bedrijfsuitje of groepsarrangement. U begint in De Jordaan in Amsterdam om te eindigen met een rondleiding door het beroemde Volendam!

10.00 - 12.00 Tour Amsterdam

Uw gids leidt u door de prachtige buurt de Jordaan en laat u bijvoorbeeld het pand zien waar Rembrandt van Rijn woonde en werkte. We bezoeken uiteraard de straatjes en grachtjes rondom het Johnny Jordaan plein. Johnny, de man die samen met Tante Leen aan de bakermat stond van de originele Amsterdamse smartlap, is nog steeds te horen in de talloze cafés.

Heeft u een voorkeur voor de Wallen? Dat kan, want we wandelen ook uitgebreid door de beruchte rosse buurt. Als er èrgens in Amsterdam een plek is waar eeuwenoud ambacht te bewonderen is, dan is het wel op de Amsterdamse wallen…!

12.00 - 13.00 Lunch

Na deze eerste stadstour geniet u gezamenlijk van een uitgebreide lunch in een typisch Amsterdams restaurant.

13.00 - 14.00 Rondvaart*

Aansluitend gaat u aan boord van een gezellige rondvaartboot zodat u de stad ook vanaf het water kunt bewonderen. Na de rondvaart stappen we in een luxe touringcar, die alleen door uw gezelschap en uw reisleider / gids zal worden bezet en rijden we naar het openlucht museum ´de Zaanse Schans´ bij Zaandam.

* Het is tevens mogelijk om tijdens dit bedrijfs- of groepsuitje een privé rondvaart te regelen.

14.30 - 16.00 Bezoek Zaanse Schans / Klompenmakerij

Dit prachtige museum staat vol met antieke Zaanse pandjes die hier in de tweede helft van de vorige eeuw vanuit de gehele Zaanstreek naar toe zijn gebracht. Ook de meeste oorspronkelijk molens die hier langs de Zaan stonden zijn volledig gerestaureerd en werken weer als vanouds. U vindt hier ondermeer verfmolen De Kat!

Op de Zaanse Schans bezoekt u een klompenmakerij, waar op ambachtelijke wijze (dus met de hand, uit ruwe blokken hout) klompen in allerlei maten en kleuren worden vervaardigd. Dat is pas echt vakmanschap! Dus, mocht u nog op zoek zijn naar een paar houten pantoffels, sla uw slag!

16.30 - 18.00 Tour Volendam / Kaasboerderij

Vervolgens stapt u weer in de bus op weg naar Volendam, waar onze gids u vertelt over de vissershaven, de geschiedenis van de palingvisserij en de prachtige klederdracht. We brengen tevens een bezoek aan een authentieke kaasboerderij, waar op ambachtelijke wijze kaas wordt geproduceerd.

Nadat u naar alle waarschijnlijkheid een tas vol met kaas hebt gekocht, stappen we weer in de bus om terug te rijden naar het vertrekpunt in Amsterdam.

Tot slot moeten we vermelden dat u deze rondleiding natuurlijk enigszins (in tijd en volgorde ) kunt aanpassen op uw eigen speciale wensen. Ook een aansluitend diner is zo te regelen. Bespreek de details uw eigen Holland Compleet groepsuitje of bedrijfsuitje daarom eerst met de medewerkers van Actief Events.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Rondleiding door de Jordaan
  • Lunch centrum Amsterdam
  • Rondvaart Amsterdam
  • Transfer vanaf Amsterdam luxe touringcar
  • Bezoek Klompenmakerij Zaanse Schans
  • Bezoek aan Volendam excl. kaasboerderij
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip
  • De volgorde van het dagarrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan