Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Haarlem

Details over dit uitje

Iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Wil je het meest originele en het meest ludieke bedrijfsuitje op de kaart zetten? Het Ranking The Stars Diner doet eigenlijk alles. Het stilt de lekkere trek, verhoogt de feestvreugde en zorgt voor de broodnodige hilariteit.

Je kent het vast wel van Tv, het is de perfecte setting voor een enerverend en vooral gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje. En eindelijk ontdekken jullie wie die ideale schoonzoon uit de familie eigenlijk echt is of komen jullie erachter wie voortdurend een scheve schaats rijdt binnen de muren van jullie kantoor.

Wie heeft de meest ondeugende levenswandel en wie weet het beste de ander in te schatten? Op vele vragen komt tijdens deze avond het langverwachte antwoord. Voordat Ranking The Stars begint, vullen jullie allemaal een vragenlijst in zodat onze quizmaster alle feiten goed op een rijtje heeft. Uiteraard gaan wij niet de meest persoonlijke privégeheimen aan jullie ontfutselen, maar zorgen we er wel voor dat er wat te lachen valt.

Dus dat wordt Ranken en vooral….bijschenken. Laat wel even vooraf weten of er daadwerkelijk champagne moet worden geserveerd. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons uitgebreide drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan