Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Quad rijden bij Amsterdam

Details over dit uitje

Alles doen op vier wielen, wat je op de gewone weg niet kan of mag, dat is quad rijden! Beleef het met Actief Events nabij Amsterdam.

Omdat quad rijden zo ongelooflijk leuk, intensief én actief is, biedt Actief Events mooie arrangementen bij Amsterdam, om dit te ervaren of wéér te ervaren, want pas op: DIT IS VERSLAVEND!

Vol gas op het rechte eind en vol in de remmen voor de bocht…een powerslide met 4 wielen driftend door de scherpste bochten… Haha! Loskomen bij hobbels en heuveltjes, je weet echt niet wat je overkomt!

Vanzelfsprekend krijgt u eerst instructies voordat u vol gas kunt en draait u eerst een paar rustige rondjes achter de instructeur. Maar daarna…GAAAAAAAAAAAASSS!!!!

Als u eerst even de kat uit de boom wilt kijken en het niet meteen ècht verschrikkelijk hard hoeft, biedt Actief Events u de mogelijkheid om op een quad met automatische versnellingsbak te rijden.

Hiermee komt u echt wel mee met de rest (onderschat u de power van deze machines niet!), maar hoeft u niet zelf te schakelen, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het parcours èn uw medestanders. Als u denkt wel wat meer aan te kunnen, hebben we ook nog de 350cc sportquads met zes versnellingen klaar staan; da’s het echte werk…!!

Kledingadvies:

Quadrijden is een actieve en sportieve bezigheid. Kies daarom voor goedzittende kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Het verdient aanbeveling om het weerbericht in de gaten te houden en de kleding daaraan aan te passen. Neem eventueel een reserveset kleding mee. Heel belangrijk zijn stevige schoenen mét enkelbescherming.

Minimum leeftijd 16 jaar

Klik op de video Quad Rijden om een filmpje van het quad rijden te zien!

Let op!

U rijdt met zijn tweeën op een Quad en rijden beide om en om.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan