088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Quad rijden bij Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Quad rijden bij Amsterdam

Alles doen op vier wielen, wat je op de gewone weg niet kan of mag, dat is quad rijden! Beleef het met Actief Events nabij Amsterdam.

Omdat quad rijden zo ongelooflijk leuk, intensief én actief is, biedt Actief Events mooie arrangementen bij Amsterdam, om dit te ervaren of wéér te ervaren, want pas op: DIT IS VERSLAVEND!

Vol gas op het rechte eind en vol in de remmen voor de bocht…een powerslide met 4 wielen driftend door de scherpste bochten… Haha! Loskomen bij hobbels en heuveltjes, je weet echt niet wat je overkomt!

Vanzelfsprekend krijgt u eerst instructies voordat u vol gas kunt en draait u eerst een paar rustige rondjes achter de instructeur. Maar daarna…GAAAAAAAAAAAASSS!!!!

Als u eerst even de kat uit de boom wilt kijken en het niet meteen ècht verschrikkelijk hard hoeft, biedt Actief Events u de mogelijkheid om op een quad met automatische versnellingsbak te rijden.

Hiermee komt u echt wel mee met de rest (onderschat u de power van deze machines niet!), maar hoeft u niet zelf te schakelen, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het parcours èn uw medestanders. Als u denkt wel wat meer aan te kunnen, hebben we ook nog de 350cc sportquads met zes versnellingen klaar staan; da’s het echte werk…!!

Kledingadvies:

Quadrijden is een actieve en sportieve bezigheid. Kies daarom voor goedzittende kleding die vies mag worden en tegen een stootje kan. Het verdient aanbeveling om het weerbericht in de gaten te houden en de kleding daaraan aan te passen. Neem eventueel een reserveset kleding mee. Heel belangrijk zijn stevige schoenen mét enkelbescherming.

Minimum leeftijd 16 jaar

Klik op de video Quad Rijden om een filmpje van het quad rijden te zien!

Let op!

U rijdt met zijn tweeën op een Quad en rijden beide om en om.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan