Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunchspel in Zandvoort

Details over dit uitje

Een gezellige locatie, een verbaal begaafde quizmaster die de ambitie heeft om de volgende Arjen Lubach te worden, een prachtig decor én een uitgebreide 3-gangen lunch, dat zijn de ingrediënten van de leukste quiz van Nederland! Denk aan een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, eigenlijk is de PubQuiz voor elke gelegenheid de juiste sfeerbepaler.

Wij nemen jullie mee voor een middagje feestelijk entertainment en culinair genot. In teams gaan jullie strijden voor de felbegeerde PubQuiz hoofdprijs. De vragen zijn actueel, komisch en allesomvattend! Uiteraard wordt de quiz gecombineerd met wat populaire inhakers, meezingers en polonaise oproepende smartlappen.

Wij stellen jullie de leukste actuele vragen afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten. Raad de uitvoerende artiest of profiteer eindelijk eens van je opgedane RTL Boulevard kennis. Tijdens de quiz raad je bijvoorbeeld niet alleen de uitvoerende artiest, maar stellen wij je ook een aantal ludieke vragen over diverse BN-ers die recent nog op gênante wijze in het nieuws waren.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor jullie in goede banen te leiden.

DE PUBQUIZ COMBINEREN MET EEN UITGEBREID DINER? DAT KAN ZO GEREGELD WORDEN!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Teambuilding tip!

Dit groepsuitje wordt standaard georganiseerd met stress verlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan