Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz in Scheveningen

Details over dit uitje

Denk aan een gezellig café, doe daar een lekker drankje onder vrienden of collega’s bij, zet een eloquente quizmaster voor het gezelschap, doe een aantal feestelijke en zeer actuele quizronden en win en prachtige prijs…Welkom bij de PubQuiz, een quiz voor spelletjesfanaten, muziekliefhebbers, RTL Boulevard kijkers, sportgekken, ‘celebrity-watchers’ en iedereen die van gezelligheid houdt. Wij nemen jullie mee naar een fantastische locatie voor de meest ludieke, de meest originele ULTIEME quizzzzz…

Wij stellen jullie de leukste actuele vragen afgewisseld met de mooiste muziekfragmenten. Raad de uitvoerende artiest of zet die opgedane kennis van RTL Boulevard eens aan het werk. Tijdens deze quiz raad je niet alleen de uitvoerende artiest, maar stellen wij je ook een aantal ludieke vragen over diverse BN-ers die recent nog op gênante wijze in het nieuws waren.

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaan jullie de antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor de broodnodige hilarische momenten.

DE PUBQUIZ COMBINEREN MET EEN UITGEBREID DINER OF EEN LEKKERE LUNCH? DAT KAN ZO GEREGELD WORDEN!

Inclusief:
  • Een superenthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Een sfeervolle locatie in het centrum van de door jullie uitgekozen stad
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Tip!

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelevenementen.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan