Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

GPS Speurtocht in Haarlem

Details over dit uitje

Actief Events heeft voor u een leuke GPS Speurtocht uitgezet in het centrum van Haarlem, waarbij u een aantal lastige opdrachten dient uit te voeren.

Klinkt vrij eenvoudig, nietwaar? Zeker als u weet dat u van ons GPS-apparatuur meekrijgt.

Bij de volgende afslag; keer om alstublieft!

Kent u dit zinnetje? Waarschijnlijk wel als u een navigatiesysteem in uw auto hebt èn enigszins eigenwijs bent. Wij van Actief Events horen dit zinnetje veelvuldig, zeker bij het uitzetten van deze GPS-speurtocht. We waren namelijk van plan om het u niet te gemakkelijk te maken, maar dat zult u wel merken…

Appeltje-eitje denkt u? Daar zult u achterkomen! Het is namelijk geen TomTom o.i.d., waar alle straatjes, steegjes en grachtjes op worden aangegeven, maar professionele apparatuur die alleen maar begin en eindpunten aangeeft en de kortste route in een rechte lijn!

U moet dus zèlf op zoek naar de juiste route en tussendoor ook nog de opdrachten uitvoeren, want wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen…!

Dus denk er om: NIET omkeren, maar gewoon de snelste route vinden!

Inclusief:
  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Uitleg GPS
  • GPS dropping met vragen / opdrachten
  • 2 drankjes
  • Prijsuitreiking
  • Einde

Prijs:

De speurtochten van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events 'treasure hunts' can also be held in English)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan