Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz à GoGo in Haarlem

Details over dit uitje

Actief Events frist uw popkennis op met de Pop quiz à GoGo in Haarlem! Hoe heten de bandleden van The Beatles? Hoe gaat de Vogeltjesdans? Wat deed Beyoncé voordat ze solozangeres werd? Zing het refrein van One van U2. Hoe heet de laatste hit van Pink?

Ja, dat valt niet mee hè? En dan zijn deze vragen nog relatief eenvoudig…wacht maar es af!

En het actieve van Actief Events geldt hier niet alleen voor het zingen en dansend oplossen van vragen tijdens de quiz, maar mogelijk ook voor de voorbereiding…!

Wellicht moet u wel stevig blokken om niet alleen uw parate muziekkennis met betrekking tot 40 jaar Top 40 op acceptabel peil te brengen, maar dient u ook uw zangstem te trainen en misschien wel de meest populaire danspassen uit uw hoofd te leren!

Uw gastheer en quizmaster is een gedreven professional op het gebied van hithistorie! Wat hij niet weet bestaat eenvoudig niet! En het leuke is dat hij dat ook een beetje van u verwacht, dus maak uw borst maar nat!

Haha, het is allemaal niet zo heftig als wij u willen doen geloven hoor! U zult zien dat er meer is blijven hangen van alle popmuziek dan u zelf denkt! Daar komt nog bij dat Actief Events de vragen kan aanpassen aan uw wensen.

Dat geldt dan natuurlijk niet voor de moeilijkheidsgraad, maar wel voor bepaalde muziekthema’s of –periodes. Denk hierbij aan Soulmuziek, Punkrock en periodes als de Sixties, Seventies, Eighties of Nineties.

Maar ook bijvoorbeeld muziek uit het oprichtingsjaar van uw bedrijf of het geboortejaar van het feestvarken kan als thema voor deze spannende quiz dienen.

U vraagt en wij draaien!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan