Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Macaber Haarlem Mysteriespel van Actief Events

Details over dit uitje

Actief Events neemt u mee naar de donkerste gedeelten van Haarlem om u de meest macabere plekjes te laten ontdekken en meemaken in een Macaber Haarlem Mysteriespel. Aan de hand van oude plattegronden komt u in dit spel in aardedonkere steegjes, duistere sloppen en langs inktzwarte grachtjes. U proeft de sfeer van honderden jaren geleden. Los het gruwelijke mysterie op aan de hand van verborgen aanwijzingen en met behulp van de kaart en uw looplicht.

Laat u niet bang maken door uw teamgenoten; u wordt dit vanzelf wel…

Leer de duistere kanten van Haarlem kennen en probeer de andere teams te slim af te zijn door als eerste de oplossing van het mysterie te vinden. Tijdens een borrel in een (veilig?) kroeggie kunt u enigszins op adem komen en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Durft u nog?

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • Drankje voor onderweg
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

Prijs:

10 - 14 personen € 24,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 22,50 p.p. excl. BTW

De spelprogramma's van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan