Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz à GoGo in Egmond aan Zee

Details over dit uitje

Leef je eens helemaal uit op de vragen van onze Quizmaster. Met het zonnetje in je rug en een heerlijke cocktail in je handen. De Popquiz-a-GoGo is er niets bij. Wij hebben een hitexpert voor je gevonden die nog meer van muziek weet dat Leo Blokhuis en nog fris geschoren is ook! Met een hoog tempo razen we door de popgeschiedenis! Actief Events frist uw popkennis op met deze Popquiz A-GoGo op het Strand!

Voor elke generatie hebben wij unieke vragen samengesteld. We kunnen natuurlijk niet verwachten dat Henk en Ingrid precies weten welke hit Muddy Waters scoorde in de prehistorie. Maar met Abba komen we al een heel eind verder! Bespreek vooraf welke periode je het leukste zou vinden. Van de ‘fifties’ tot de ‘nineties’ tot aan de Dance en Techno, bij deze knallende Quiz kan je je hart ophalen!

Een lekker warm zonnetje en een beetje zonnebrand doen de rest! Reserveer de Pop quiz at the Beach en kom even helemaal los! Veel plezier!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Locatie Egmond aan Zee
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kan je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan