Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kookworkshop in Hoorn

Details over dit uitje

Heerlijk met zijn allen tafelen in een intiem restaurant, midden in het centrum van mooi Hoorn. Stokbroodje met verse tapenade om mee te beginnen, lekker aperitiefje… relaxed, gezellig en leuke disgenoten. Uitstekend idee voor een avondje uit met vrienden of collega’s toch? Dat vinden wij ook!

Maar Actief Events zou Actief Events niet zijn, als ze er geen opvallende draai aan zouden geven!

Wij hebben namelijk de overtuiging dat u nòg meer geniet van uw gezelschap en het voedsel dat u tot zich neemt, als u gezamenlijk de dis bereidt! Dus: handen uit de mouwen, schort voor en aan de slag!

Onder de bezielende leiding van een heuse chef-kok krijgt u in een Kookworkshop van Actief Events in Hoorn uitleg over het menu, de opbouw van de gerechten en de ingrediënten. Vervolgens wordt u in groepjes verdeeld en kunt u uw kookkunsten zelf gaan vertonen! De bedoeling is dat iedere groep een volledige gang van het menu bereidt. U kookt dus met, maar ook vóór elkaar!

Niet alleen geweldig leuk om te doen, leerzaam en erg lekker, maar natuurlijk ook fantastisch voor teambuilding en om elkaar beter te leren kennen!

Aan tafel!!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan