Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Alkmaar Lunch Tablet Game

Details over dit uitje

Een actief bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje op de kaart organiseren en tegelijkertijd ook nog eens de lokale horeca ontdekken? Wij leiden jullie vrienden of collega’s op tot echte Kolonisten en laten jullie genieten van de lekkerste gerechten! Net zoals het gelijknamige bordspel komen alle facetten van dit leuke spel aan bod tijdens jullie groepsuitje.

Doorzettingsvermogen, teambuilding, creativiteit en natuurlijk de nodige hilariteit. Niks gaat vanzelf en zo’n hele kolonie opbouwen is nog een flinke kluif! Deze gezellige City Game wordt gecombineerd met drie bezoekjes aan verschillende restaurants, de perfecte manier dus om ook de horeca te ontdekken.

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, krijg je de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in de stad te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

De gebieden waar de meeste grondstoffen te halen zijn moeten uiteraard als eerste toegeëigend worden. Maar hoe kom je daar het snelst bij, hoe verdeel je je team en waar moeten alle kolonisten naartoe? Tijd dus om de ‘teambuildingskills’ de vrije ruimte te geven. Ondertussen zullen jullie ook een aantal foto-opdrachten moeten uitvoeren zodat wij kunnen zien waar jullie team allemaal geweest is.

Na afloop komt iedereen bij elkaar in het laatste restaurant voor een heerlijk dessert en de prijsuitreiking voor het beste kolonistenteam. Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht / speluitleg
14.00 - 15.00 De Kolonisten deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 De Kolonisten deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets voor elk kolonistenteam
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Uitgebreid dineren? De Kolonisten Tablet City Game is uiteraard ook te combineren met een heerlijk diner. Informeer naar de mogelijkheden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan