Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Lunchspel in Scheveningen

Details over dit uitje

Spanning en ontspanning wordt op doeltreffende wijze afgewisseld tijdens ons Flikken Lunchspel. In teams gaan jullie een moordzaak oplossen die bol staat van de ´twists & turns’. Teamwork, doorzettingsvermogen maar ook ‘lekkere trek’ is vereist. Bovendien moeten jullie de juiste sporen zien te vinden die jullie verder brengen tijdens het onderzoek. Tijdens het spel lunchen jullie maar liefst in drie verschillende restaurants in de door jullie uitgekozen stad!

We verdelen jullie gezelschap in verschillende flikkenteams die het tegen elkaar én tegen de klok zullen opnemen. Deze lugubere moordzaak moet binnen een paar uur zijn opgelost. Aan de hand van een opdrachtenboekje en een politiedossier gaan jullie aan het werk.

Langzaam leidt jullie onderzoek naar de climax van deze middag, zowel culinair als professioneel. De beste speurneuzen concentreren zich op de op te lossen ‘case’ en niet op de lekkere gerechten die afwisselend worden geserveerd.

Jullie zoektocht leidt onherroepelijk naar het laatste restaurant waar genoten wordt van een lekker dessert. Nu wordt bekeken welke speurneuzen het serieus hebben aangepakt en wie alleen maar op het terras of in de kroeg hebben gezeten. Het beste flikkenteam gaat naar huis met een prachtige prijs!

Liever een uitgebreid diner? Het Flikken spel is ook in combinatie met een uitgebreid diner te boeken in de door jullie uitgekozen stad!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht / speluitleg
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide Lunch in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie al gebruik van ons speciale drankarrangement zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan