088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Holland Compleet Tour

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Holland Compleet Tour

Het is dé tour als u zich echt een toerist in eigen land wilt voelen! Bezoek met Actief Events de Zaanse Schans, Volendam, Delft, Scheveningen, Madurodam en Den Haag. Met familie, bedrijf, of groot gezelschap al uw favoriete plaatsen en monumenten van Noord- en Zuid-Holland op een ontspannen manier bewonderen. Onze touringcar inclusief reisleider staan voor u klaar.

09.00 - 10.30 Bezoek Zaanse Schans

Deze tour begint met een bezoek aan het openlucht museum de Zaanse Schans, bekend om de pittoreske originele Zaanse huisjes en de prachtige molens. Het is waar Albert Heijn zijn eerste winkel opende. Het museum is bijzonder fraai aangelegd en bestaat uit allerlei leuke oude winkeltjes, ambachtelijke werkplaatsen waar u terug gaat in de tijd. U bezoekt ook de klompenmakerij.

11.00 - 12.30 Tour Volendam

Daarna gaat u op weg naar het bekende en zeg maar gerust beroemde vissersdorp Volendam. Tijdens uw rondleiding door dit leuke dorp, bezoekt u de vissershaven en allerlei pittoreske monumenten en gebouwen. Tevens neemt u een kijkje in een kaasmakerij, waar ze de originele Noord-Hollandse kaas op ambachtelijke wijze produceren.

12.30 - 13.30 Lunch in Volendam

Tussen de middag nodigen we u uit voor een gezellige lunch. Even rust in een gastvrij Volendams café-restaurant om aan te sterken voor het middaggedeelte van deze tour. Eet smakelijk!

14.45 - 15.45 Rondleiding Delftse Porseleinfabriek

U brengt aansluitend een bezoek aan een fabriek waar het wereldberoemde Delfts Blauwe aardewerk wordt gefabriceerd. U krijgt een rondleiding door het bedrijfsmuseum, waar u prachtige porseleinen pronkstukken ziet. Ook laten we u zien hoe het porselein beschilderd wordt; speciaal voor u wordt hier een demonstratie van gegeven. Tot slot krijgt u een leuk aandenken aan uw bezoek mee.

16.15 - 17.00 Bezoek Madurodam/Scheveningen

Onze volgende stop is in Scheveningen, de mondaine badplaats aan de Noordzeekust waar we stoppen bij Madurodam. U gaat de vele miniaturen van ons land bekijken, zoals de Dom in Utrecht, Schiphol, de grachtjes van Amsterdam en nog veel meer Hollandse monumenten. Alles in schaal nagebouwd, alleen 25x kleiner dan het origineel.

17.15 - 19.00 Tour Den Haag / Binnenhof

Tot slot nemen wij u mee voor een citytrip door de hofstad Den Haag. We komen langs de Lange Vijverberg, bekijken het Oude Stadhuis aan de Groenmarkt, komen langs het Binnen- en Buitenhof, de Gevangenpoort en nog veel meer. Uw ervaren gids vertelt u alles over het ontstaan en de historie van de Hofstad en haar bewoners. Uiteraard laten we u ook het oorspronkelijk in 1533 gebouwde Paleis Noordeinde, ook wel 'Het Oude Hof' genoemd, zien.'

Tot slot moeten we vermelden dat u deze rondleiding natuurlijk enigszins (in tijd en volgorde ) kunt aanpassen op uw eigen speciale wensen. Ook een aansluitend diner is zo te regelen. Bespreek de details uw eigen Holland Compleet groepsuitje of bedrijfsuitje daarom eerst met de medewerkers van Actief Events.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Transfer vanaf Amsterdam
  • Bezoek kaasboerderij en klompenmakerij
  • Broodjes lunch Volendam
  • Bezoek porseleinfabriek Delft
  • Bezoek Madurodam
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan