Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Holland Compleet Tour

Details over dit uitje

Het is dé tour als u zich echt een toerist in eigen land wilt voelen! Bezoek met Actief Events de Zaanse Schans, Volendam, Delft, Scheveningen, Madurodam en Den Haag. Met familie, bedrijf, of groot gezelschap al uw favoriete plaatsen en monumenten van Noord- en Zuid-Holland op een ontspannen manier bewonderen. Onze touringcar inclusief reisleider staan voor u klaar.

09.00 - 10.30 Bezoek Zaanse Schans

Deze tour begint met een bezoek aan het openlucht museum de Zaanse Schans, bekend om de pittoreske originele Zaanse huisjes en de prachtige molens. Het is waar Albert Heijn zijn eerste winkel opende. Het museum is bijzonder fraai aangelegd en bestaat uit allerlei leuke oude winkeltjes, ambachtelijke werkplaatsen waar u terug gaat in de tijd. U bezoekt ook de klompenmakerij.

11.00 - 12.30 Tour Volendam

Daarna gaat u op weg naar het bekende en zeg maar gerust beroemde vissersdorp Volendam. Tijdens uw rondleiding door dit leuke dorp, bezoekt u de vissershaven en allerlei pittoreske monumenten en gebouwen. Tevens neemt u een kijkje in een kaasmakerij, waar ze de originele Noord-Hollandse kaas op ambachtelijke wijze produceren.

12.30 - 13.30 Lunch in Volendam

Tussen de middag nodigen we u uit voor een gezellige lunch. Even rust in een gastvrij Volendams café-restaurant om aan te sterken voor het middaggedeelte van deze tour. Eet smakelijk!

14.45 - 15.45 Rondleiding Delftse Porseleinfabriek

U brengt aansluitend een bezoek aan een fabriek waar het wereldberoemde Delfts Blauwe aardewerk wordt gefabriceerd. U krijgt een rondleiding door het bedrijfsmuseum, waar u prachtige porseleinen pronkstukken ziet. Ook laten we u zien hoe het porselein beschilderd wordt; speciaal voor u wordt hier een demonstratie van gegeven. Tot slot krijgt u een leuk aandenken aan uw bezoek mee.

16.15 - 17.00 Bezoek Madurodam/Scheveningen

Onze volgende stop is in Scheveningen, de mondaine badplaats aan de Noordzeekust waar we stoppen bij Madurodam. U gaat de vele miniaturen van ons land bekijken, zoals de Dom in Utrecht, Schiphol, de grachtjes van Amsterdam en nog veel meer Hollandse monumenten. Alles in schaal nagebouwd, alleen 25x kleiner dan het origineel.

17.15 - 19.00 Tour Den Haag / Binnenhof

Tot slot nemen wij u mee voor een citytrip door de hofstad Den Haag. We komen langs de Lange Vijverberg, bekijken het Oude Stadhuis aan de Groenmarkt, komen langs het Binnen- en Buitenhof, de Gevangenpoort en nog veel meer. Uw ervaren gids vertelt u alles over het ontstaan en de historie van de Hofstad en haar bewoners. Uiteraard laten we u ook het oorspronkelijk in 1533 gebouwde Paleis Noordeinde, ook wel 'Het Oude Hof' genoemd, zien.'

Tot slot moeten we vermelden dat u deze rondleiding natuurlijk enigszins (in tijd en volgorde ) kunt aanpassen op uw eigen speciale wensen. Ook een aansluitend diner is zo te regelen. Bespreek de details uw eigen Holland Compleet groepsuitje of bedrijfsuitje daarom eerst met de medewerkers van Actief Events.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Transfer vanaf Amsterdam
  • Bezoek kaasboerderij en klompenmakerij
  • Broodjes lunch Volendam
  • Bezoek porseleinfabriek Delft
  • Bezoek Madurodam
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan