Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events heeft een heerlijke Fietspuzzeltocht in Alkmaar voor u. Gewoon ouderwets met opdrachtenboekje, fiets en iets lekkers voor onderweg op pad.

En natuurlijk een prijs voor de snelste ploeg met de meeste goede antwoorden!

Nederlanders zijn fietsers! Cliché misschien, maar wel waar.

Is ook best logisch, want het is leuk, gezond en sportief natuurlijk. Daar komt nog bij dat je vanaf de fiets veel meer ziet dan vanuit de auto of zelfs te voet.

In groepjes van maximaal 8 deelnemers trapt u langs de mooiste en meest interessante plekjes van Alkmaar als het Payglop, het Waagplein met het eeuwenoude Waaggebouw en smalle straatjes en grachtjes als de Oude Gracht, Verdronkenoord met de Platte Stenen Brug en de Vismarkt met haar eeuwenoude stenen visbanken. Vindt uw route door de stad, los alle puzzels op en win dit Alkmaarse evenement!

Uiteraard stoppen we halverwege de tocht bij een leuk Alkmaars kroegje om even de kuiten te laten rusten, wat te drinken en even op adem te komen. Maar… niet te lang!

Alleen het team dat als eerste aankomt èn de meeste goede oplossingen heeft, wint de hoofdprijs!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 2 drankjes
  • Fiets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

De speurtochten van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in English)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan