Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oud-Hollandse Spelen in Haarlem

Details over dit uitje

Waar deed men in de tijd dat er nog geen spelcomputers bestonden als PS3, Wii of Nintendo DS? Speel Oud-Hollandse Spelen met Actief Events in Haarlem.

Wat moest de jeugd beginnen zonder al dit elektronische vermaak? Haha, u zult wel denken: 'Actief Events gaat ook niet met de tijd mee…!'

Nou ja, wij kunnen u vertellen dat wij van Actief Events ook geregeld gebruik maken van welke game console dan ook! Natuurlijk is dat een geweldig vermaak!

Maar wij hebben af en toe 'last' van sentiment en hang naar vroeger; gezellig met zijn allen spelletjes spelen. Glas fris erbij en paprikachips. Heerlijk toch?

En juist omdat wij denken dat u die hang naar vroeger ook wel eens hebt, èn omdat het gewoon heel erg leuk is, neemt Actief Events u mee naar een gezellige locatie in Haarlem, waar een aantal originele Oud-Hollandse spelen en spelletjes voor u staat opgesteld.

U speelt tegen elkaar in teams en degene die het meest behendig is en daardoor de hoogste score behaalt, gaat aan de haal met de Actief Events Oud Hollandsche Spellen Trofee! En wie wil die nou niet winnen??

Mogelijke onderdelen:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Puntenbiljart
- Ringwerpen
- Blind knikkerspel
- Spiegelschrift schrijven
- Gatenkaasspel
- Kruisboog schieten
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Haarlem
  • Prijsuitreiking

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan