Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Escape City Tablet Game Amsterdam

Details over dit uitje

Maak je op voor een spannende City Game waar helden en heldinnen vanzelf boven komen drijven. Een gevaarlijke crimineel houdt een groot aantal onschuldigen in gijzeling en het is aan jullie om ze binnen een bepaalde tijd te bevrijden! In teamwork gaan jullie aan de slag in een race tegen de klok……

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden zien te bevrijden. En anderhalf uur is zeker niet al te lang….Elk team gaat zelfstandig op pad om de locaties te bezoeken en te ontdekken waar de gegijzelden zijn. Niet alleen via het tablet worden aanwijzingen gegeven, ook op de gevels en gewoon op straat vinden jullie informatie die gebruikt kan worden. Alles om net even die voorsprong te krijgen op de concurrentie!

De stad heeft jullie genoeg losgeld gegeven om de gijzelaars vrij te kopen. Als het jullie lukt om de gegijzelde mensen binnen de gestelde tijd te bevrijden, mogen jullie het uitgespaarde geld zelf houden!

Welke team houdt uiteindelijk het meeste geld over? Onder het genot van een welverdiend drankje worden de winnaars gehuldigd!

Inclusief:
  • Eén tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Bedrijfsuitje organiseren? Uiteraard is deze City Game uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Jullie kunnen dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan