Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Lunch in Wassenaar

Details over dit uitje

De leukste quiz van Nederland is nu te boeken! Voor vrijgezellenfeesten met een ‘bite’ of een groepsuitje dat net even dat beetje competitie tussen de ‘lovers’ nodig heeft. De Jongens tegen de Meisjes, bekend van Tv maar nu geheel gepersonaliseerd op jullie gezelschap! Met een gezellige quizmaster aan jullie zijde gaan jullie bepalen wie van jullie het beste weet in te schatten wat de andere sexe doet, denkt en voelt.

Hoeveel paar schoenen heeft zijn vriendin eigenlijk gemiddeld in haar kast staan? Wie is er nou eigenlijk beter in het verkeer? Hij of zij? Dat zijn nou echt van die vraagstukken waar oneindig over gediscussieerd kan worden, maar vanmiddag gaan we het gewoon testen. Wie zal er uiteindelijk met de hoofdprijs en de eer naar huis gaan?

Om tussendoor de gemoederen niet te hoog op te laten lopen wordt er ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd. Meedoen is belangrijker dan…..ah…vergeet ’t maar…de jongens of meisjes willen altijd van elkaar winnen!

De Jongens tegen de Meisjes Quiz kan uiteraard ook in de avond worden georganiseerd. Dan serveren wij er een voortreffelijk diner bij!

Inclusief:
  • Enthousiaste quizmaster
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Spelbenodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elk gewenste dag en tijdstip te boeken!

Voordelig genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan