Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Discgolf Frisbee op het strand van Scheveningen

Details over dit uitje

Ooit gehoord van Discgolf Frisbee van Actief Events? Het is de frisbee-variant van 'gewoon' golf. We spelen het vandaag op het strand van Scheveningen.

Het grootste verschil is dat er niet met een bal wordt gespeeld, maar met een frisbee.

Ook de holes zien er ietwat anders uit; het is geen gat in de grond, maar een metalen mand met een dakje erboven waaraan kettingen hangen. Hmm..snapt u het?

U begrijpt het vast; het is de bedoeling dat u met de frisbee zo snel mogelijk het mandje, ofwel de 'Pole-hole' bereikt. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende frisbees, zo is er de 'driver' voor de langere afstand, de 'approach-disk' voor de middenlange afstand en de 'putter' voor het laatste stukje. Dit is dus eigenlijk net zoals bij golf, waarbij u de keuze heeft uit de verschillende clubs.

Na een korte kennismaking met de verschillende materialen en werptechnieken gaan we een rondje over het parcours. Heerlijk ontspannend en super competitief!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal

Prijs:

10 - 14 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen: € 25,50 p.p. excl. BTW

Discgolf is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere strand-uitjes!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan