Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Dinner Game Haarlem

Details over dit uitje

Met een groep vrienden of collega’s een bijzonder avontuur beleven en op en top culinair genieten? In Haarlem is het allemaal zo te organiseren. Bij Actief Events organiseren wij allerlei City games voor kleine en grotere gezelschappen. Crime City is een thriller, een virtueel spel waarin teams het als criminele bendes tegen elkaar op gaan nemen. Een uitdagende competitie dus met als inzet……. zo rijk mogelijk te worden en de tegenstanders en de politie de loef af te steken!

Hoe werkt Crime City? Het doel van deze game is eenvoudig: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met jullie handlangers terroriseren jullie het stadscentrum. Kraak kluizen, verzamel wapens en schroom vooral niet om de tegenstanders te beroven. Worden jullie een beruchte straatbende?

Uiteraard hebben jullie niet volledig vrij spel. De politie is op de hoogte van jullie aanwezigheid. Wanneer jullie gepakt worden moet je ze omkopen met je zuurverdiende buit. Houd dus goed contact met elkaar, zodat jullie de buit zo snel mogelijk ziet groeien en alle gevaren tijdig signaleert.

Programma:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht
19.00 - 20.00 Crime City Game deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crime City Game deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Voordelig genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan