088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Ranking the Stars Diner in Amsterdam

Iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Wil je het meest originele en het meest ludieke bedrijfsuitje op de kaart zetten? Het Ranking The Stars Diner doet eigenlijk alles. Het stilt de lekkere trek, verhoogt de feestvreugde en zorgt voor de broodnodige hilariteit.

Je kent het vast wel van Tv, het is de perfecte setting voor een enerverend en vooral gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje. En eindelijk ontdekken jullie wie die ideale schoonzoon uit de familie eigenlijk echt is of komen jullie erachter wie voortdurend een scheve schaats rijdt binnen de muren van jullie kantoor.

Wie heeft de meest ondeugende levenswandel en wie weet het beste de ander in te schatten? Op vele vragen komt tijdens deze avond het langverwachte antwoord. Voordat Ranking The Stars begint, vullen jullie allemaal een vragenlijst in zodat onze quizmaster alle feiten goed op een rijtje heeft. Uiteraard gaan wij niet de meest persoonlijke privégeheimen aan jullie ontfutselen, maar zorgen we er wel voor dat er wat te lachen valt.

Dus dat wordt Ranken en vooral….bijschenken. Laat wel even vooraf weten of er daadwerkelijk champagne moet worden geserveerd. Veel plezier!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons uitgebreide drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan