Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Volendam

Details over dit uitje

Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Volendam, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants. Dit event heeft zijn plaats verdiend binnen de top tien van onze arrangementen!

Want wat gaat u eigenlijk doen?

U wordt ontvangen door één van onze professionele hosts die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Elk team krijgt via de mobiele telefoon diverse ludieke opdrachten te horen. Welke dit zijn zullen we nog even niet prijs geven. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ondertussen gaat u tijdens deze tocht heerlijk eten in de diverse restaurants die wij aan u doorgeven.

De Crazy Dinner Hoofdprijs wordt in de wacht gesleept door het best presterende en het best gedocumenteerde team. Na afloop ontvangt u van ons de filmpjes digitaal, zodat u uw rare 'strapatsen' nog eens goed kunt bekijken. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van de horeca. Geniet van het dessert!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crazy game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Alle filmpjes digitaal na afloop
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan