088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Chocoladeproeverij in Hoorn

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Chocoladeproeverij in Hoorn

Bij Actief Events kunt u in Hoorn genieten van een heerlijke chocoladeproeverij tijdens uw bedrijfsfeest of familie-uitje. Dit verrukkelijke arrangement laat u proeven van diverse soorten chocolade, oplopend in cacaopercentage. In combinatie met thee, koffie of een lekker wijntje maken wij er een echt chocoladefeestje van! Ook te boeken tijdens een bruiloftsfeest of vrijgezellenparty!

Niet alleen gaat u van alles proeven tijdens dit unieke uitje, ook krijgt u veel leuke kennis en anekdotes over chocola te horen. De ingrediënten van het proces 'From Bean to Bar' en allerlei andere leuke weetjes komen allemaal ter sprake. In ongedwongen sfeer geeft onze gastvrouw, Lady Chocolate, een workshop chocola zoals u die maar zelden tegenkomt.

Deze proeverij kan geheel op maat worden besteld, inclusief 'Giftbags' voor uw gasten of een ander presentje. Ook kunnen wij deze proeverij bij u thuis organiseren! Het is ook uitstekend te combineren met allerlei andere activiteiten van Actief Events in de Noord-Holland.

Een kort overzicht van alle smaaksensaties!

- melkchocolade en pure chocolades oplopend in cacaopercentage
- rauwe, onbewerkte chocolade en witte chocolade
- chocolades met een smaakje
- chocolade in combinatie met speciaal geselecteerde thee, koffie en wijn
- verrassende, homemade chocoladehapjes
- een cacaosnuif voor de waaghalzen in uw gezelschap

Inclusief:
  • proefformulieren
  • proeven en bespreken van zes chocolades naar uw keuze
  • twee verrassende, homemade chocoladehapjes
  • speciaal geselecteerde thee en koffie óf thee en wijn
  • smaakneutraliserend water en brood
  • een cacaosnuif
  • begeleiding door 'Lady Chocolate'

Bij Actief Events proeft u nog veel meer lekkers! Wat dacht u van een feestelijke wijnproeverij of een cocktailworkshop? Informeer naar alle mogelijkheden en prijzen!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan