Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Beppen en Steppen Brunch in Scheveningen

Details over dit uitje

Actief Events kan u vertellen dat steppen nog steeds leuk is! Zeker als er ook bij gegeten en gedronken wordt, in de Beppen en Steppen Brunch in Scheveningen.

Want wie heeft vroeger niet als kind de straten -én de trottoirs èn de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht- onveilig gemaakt per step?

Mede om die reden hebben wij een Step Brunch voor u bedacht die per kickbike, een moderne variant van de aloude step wordt afgelegd.

Na het voorgerecht wordt u ontvangen door een Actief Events Kickbike instructeur, die u eerst test op uw stepvaardigheid en u vertrouwd maakt met de kickbike. Klinkt ingewikkeld, maar echt iedereen kan het en het is geweldig leuk om te doen!

Vervolgens gaat u met zijn allen de leukste plekjes verkennen. Daarbij vertelt uw Actief Events Kickbike Instructeur, die ook uw enthousiaste en deskundige gids van Actief Events is, alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de plaatsen die u aandoet.

Uiteraard is er tijd voor het hoofdgerecht in een gezellig restaurant, waar u even uit kunt blazen en kunt genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

We adviseren een luchtig hoofdgerecht, zodat u de rest van de tocht in een rap tempo kunt afleggen. De winnaar krijgt tijdens het dessert de eer en met de jury valt niet te delibereren!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Steptocht deel 1
14.45 - 15.45 Hoofdgerecht
15.45 - 16.30 Steptocht deel 2
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Kickbike
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan