Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Haarlem

Details over dit uitje

Nederlanders zijn fietsers! Cliché misschien, maar wel waar. Is ook best logisch, want het is leuk, gezond en sportief natuurlijk. Daar komt nog bij dat je vanaf de fiets veel meer ziet dan vanuit de auto of zelfs te voet. Vandaar dat Actief Events een heerlijke Fietspuzzeltocht in Haarlem heeft bedacht! Gewoon ouderwets met opdrachtenboekje, fiets en iets lekkers voor onderweg op pad. En natuurlijk een prijs voor de snelste ploeg met de meeste goede antwoorden!

In groepjes van maximaal 8 deelnemers trapt u langs de mooiste en meest interessante plekjes van Haarlem! Vindt uw route door de stad en kom achter de leukste feitjes en wetenswaardigheden.

Uiteraard stoppen we halverwege de puzzeltocht bij een uitspanning om even de kuiten te laten rusten, wat te drinken en even op adem te komen. Maar; niet te lang! Alleen het team dat als eerste aankomt èn de meeste goede oplossingen heeft, wint de Actief Events hoofdprijs!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 2 drankjes
  • Fiets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding

De speurtochten van Actief Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Actief Events “treasure hunts” can also be held in English)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan