Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zandsculpturen Bouwen in Scheveningen

Details over dit uitje

Tijdens het Zandsculpturen Bouwen met Actief Events in Scheveningen maakt u de mooiste bouwwerken; kastelen, standbeelden, dieren, wat u maar wilt.

Ziet u zichzelf nog zitten? Met emmertje en schepje op het strand, in de zandbak of aan het meertje op de Veluwe of elders?

U kon daar uren zoet mee zijn en beleefde de prachtigste fantasieën. Tsja, maar u werd ouder en ontdekte andere dingen die op dat moment veel interessanter waren.

Maar dat bouwen met zand is altijd wel ergens in uw gedachten gebleven, toch? Dàt waren tijden! Jammer dat u dat niet meer kunt doen op uw leeftijd…

Huh? Ècht wel!!

Actief Events laat deze goede tijden herleven! Wij hebben een grote berg zand voor u klaarliggen en mensen die u tips and tricks geven om de meest prachtige droomsculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom!

Wij denken dat u terug zult denken aan de tijden van weleer, waarbij u weer het jongetje en meisje op dat strand of aan dat meertje bent en uw dromen van vroeger alsnog kunt verwezenlijken.

Een mens is nooit te oud…

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan