Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Zandsculpturen Bouwen Bloemendaal

Details over dit uitje

Ziet u zichzelf nog zitten? Met emmertje en schepje op het strand, in de zandbak of aan het meertje op de Veluwe? U maakt de mooiste bouwwerken; soms hele dorpen, inclusief kastelen, tunnels en waterwegen. U kon daar uren zoet mee zijn en beleefde de prachtigste fantasieën. Tsja, maar u werd ouder en ontdekte andere dingen die op dat moment veel interessanter waren.

Maar dat bouwen met zand is altijd wel ergens in uw gedachten gebleven, toch? Dàt waren tijden! Jammer dat u dat niet meer kunt doen op uw leeftijd…

Huh? Ècht wel!!

Actief Events laat deze goede tijden herleven! Wij hebben een grote berg zand voor u klaarliggen en mensen die u tips and tricks geven om de meest prachtige droomsculpturen te bouwen. Leef u uit en bouw uw droom!

Wij denken dat u terug zult denken aan de tijden van weleer, waarbij u weer het jongetje en meisje op dat strand of aan dat meertje bent en uw dromen van vroeger alsnog kunt verwezenlijken.

Een mens is nooit te oud…

Let op!

De doorgang van dit arrangement is afhankelijk van het weer. Wij van Actief Events kunnen en willen veel, maar helaas hebben wij geen invloed op de weergoden.

Bij weersomstandigheden waarbij de activiteit niet uitgevoerd kan worden kunnen wij in overleg met u een alternatief programma aanbieden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan