Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events heeft in Alkmaar het Wie is de Rat Lunchspel, een spannend, vermakelijk spel voor elke groep -vrienden, familie, collega's- die iets meer wil.

Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams. Elk team moet zoveel mogelijk geld zien te verdienen voor de eigen bank. Dus alle bonussen komen in hetzelfde potje terecht!

Ondertussen geniet u van een overheerlijke lunch en moet u de Rat zien te ontmaskeren. Deze saboteur is namelijk bezig zijn eigen bank te spekken…..

Dit spel wordt gespeeld aan de hand van een aantal spelronden waarbij puzzels moeten worden opgelost en vragen moeten worden beantwoord. Probeer er voor te zorgen dat zoveel mogelijk geld in uw ‘bank’ terecht komt!

Als u achteraf weet wie de echte Rat is, zit u gebeiteld en zal het gehele bedrag voor u zijn! Dus probeer iedereen goed in de gaten te houden!

Ja, alle bonussen worden op het eind geteld en elk team krijgt de opdracht om de Rat te identificeren. Het beste team wordt uiteraard geheel in het zonnetje gezet en steekt zijn tong uit naar die geniepige saboteur!

Geniet van het spel en de overheerlijke gerechten! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een overheerlijke lunch
  • Locatie naar keuze
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan