Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de rat Dinerspel in Schoorl

Details over dit uitje

Een gezellig en spannend avontuur beleven? Het zeer populaire Tv-programma waarin teams het tegen elkaar opnemen en allerlei uitdagende opdrachten moeten uitvoeren terwijl er een saboteur is die alles probeert om het niet te laten lukken kan nu ook voor kleine en grotere gezelschappen worden georganiseerd! En, niet onbelangrijk, er wordt ook lekker culinair genoten tussen het spel door!

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar mogen opnemen. Wie is de Rat is verdeeld in verschillende ronden en elke ronde wordt afgesloten met een heerlijk gerecht in een restaurant of op een mooi terras. Ja, de teamspirit begint erop te lijken! Ervaringen worden uitgewisseld en er wordt alvast onderling geheimzinnig gedaan over een vriend of collega die zich er wel heel gemakkelijk vanaf heeft gemaakt en die dus mogelijk……de Rat is.

Bij het laatste gerecht van de dag wordt het winnende team gehuldigd en mag elk team raden wie de uiteindelijke saboteur is……het Wie is de Rat Diner is te boeken in diverse steden in Noord-Holland én op het Strand met uitzicht op de ondergaande zon! Vraag naar de mogelijkheden!

Programma:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in een strandpaviljoen
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voordelig genieten?
Niet telkens de knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drankarrangement zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Actief Events, ook voor kleinere groepen:
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan