Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Arrangement Egmond aan Zee

Details over dit uitje

14.00 - 17.30 Speel het spel
Een aantal avontuurlijke opdrachten opknappen met het risico dat een lid van uw team de boel probeert te saboteren? U kent natuurlijk het spel van TV maar bij Actief Events kunt u dit leuke spel nu ook spelen tegen het decor van zon, zee en strand. Fantastische opdrachten, een paar ratdraaiers en saboteurs, enige mensenkennis, een prachtig Hollands decor, het zijn maar een paar van de kenmerken van dit fenomenale spel. Het winnende team wordt natuurlijk door onze spelleiders in het zonnetje gezet! En natuurlijk krijgt u bonuspunten als u “de Rat”weet te identificeren.

17.30 - 18.30 Borrel
Geniet even van een heerlijk drankje met uitzicht op zee, even uitrusten van het hilarische “Wie is de Rat”!

18.30 - 20.00 BBQ
Als afsluiting van deze dag verzorgen wij voor u een uitgebreide barbecue. Wat is er heerlijker dan aan het strand genieten van een prachtig buffet van salades, sauzen en verse stukjes varkenshaas en saté? Het water loopt u al snel in de mond. Een fantastisch wijntje erbij en u avond is geslaagd!

Natuurlijk kunt u bij Actief Events de dag nog leuker maken! Voor uw familie-uitje, personeelsfeest of vrijgezellendag kunt u bijvoorbeeld een heerlijke feestavond bij ons boeken na afloop van “Wie is de Rat”.

Bespreek uw wensen met onze medewerkers!

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan