Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Volendam

Details over dit uitje

Een Walking Dinner van Actief Events in Volendam...
Om maar meteen alle misverstanden uit de weg te ruimen: Nee, we gaan niet naar het huis van Jan Smit.

Uiteraard heeft het succes van deze bekende palingsound-zanger uit de stal van Votown het al zo toeristische dorp nog eens extra onder de loep gelegd. Maar er is meer te vinden in Volendam dan bekende Nederlanders en hun muziek.

Zo is Volendam zeer Rooms-katholiek heeft het geloof er de laatste jaren een sterke opleving. Er is elk jaar een kermis die vier dagen duurt en mensen van heel Nederland aantrekt. Je kunt er heerlijk rondlopen in de Haven of op de Dijk, een bezoek aan de diamantslijperij maken en gaan kijken bij de Sint-Vincentiuskerk. En voor diegenen die het niet kunnen laten, is er ook een…Palingsoundmuseum!

Eigenlijk is de geschiedenis van Volendam best gemoedelijk. Alleen de gebeurtenis van oud en nieuw 2000/2001 vergeten we niet zo snel. Toen ontstond na het aansteken van een bosje sterretjes in café De Hemel een felle, zeer kortdurende brand.

Of het nou om muziek gaat, lekkere vis, geloof, of…een tragische gebeurtenis, u komt het allemaal te weten in Volendam op een wel heel bijzondere Walking Dinner avond aan het IJsselmeer!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 19.45 Rondleiding
19.45 - 20.45 Hoofdgerecht
20.45 - 21.30 Rondleiding
21.30 - 22.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan