Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Volendam

Details over dit uitje

Er is zo veel te zien en te horen in Volendam! Tijdens de Walking Brunch ontdekkingstocht van Actief Events door het centrum (en over de dijk langs het IJsselmeer), strijken we weer neer in een restaurant voor een natje en een droogje. Wandelen en brunchen door Volendam is een lust voor alle zintuigen!

Een paar feitjes op een rij:
Volendam ligt naast Edam aan het IJsselmeer en staat bekend om zijn unieke klederdracht en vissersboten. Jan Keizer, Anny Schilder, Piet Veerman, Maribelle, Jan Smit en nog vele, vele andere artiesten bevolken het karakteristieke dorp Volendam.

Dat is voor de meesten onder ons geen nieuws. Maar misschien weet u nog niet dat er een heus Palingsoundmuseum in Volendam is. De Palingsound is een vergaarnaam voor alle muziek uit Volendam. Onze gids weet alles van het ontstaan van bands zoals The Cats, BZN en de 3j’s.

En dan was er die ene nieuwjaarsnacht van 2000 op 2001, waar een bosje aangestoken sterretjes in een stampvol café ’t Hemeltje de aanleiding was voor een verschrikkelijk drama. De versiering aan het plafond vloog in brand . Veertien jonge mensen verloren het leven. Daar staan we deze middag bij stil.

Volendam is een bijzonder, eigenzinnig en sterk dorp aan het water. Zeer de moeite van uw bezoek waard!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.45 Hoofdgerecht
15.45 - 16.30 Rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan