Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Brunch in Hoorn

Details over dit uitje

Hoorn is zo’n type stad waarbij je beter kunt opsommen wat je er niet wilt doen, dan wel.
Je kunt er zoveel kanten op!

Wat wij gaan doen deze middag? Geen gehaast, we proppen niet alles in één middag. Actief Events gaat met u in deze Walking Brunch in drie verschillende restaurantjes in Hoorn lekker brunchen en tussendoor wandelen we op ons gemakje de stad door.

Want wat een ongelofelijk (V.O.C.-)verleden heeft deze stad! Schepen kwamen en schepen gingen, vol met specerijen! U kunt de geur nog bijna opsnuiven! En wat te denken van het standbeeld van de Jongens van de Bontekoe. Daarover heeft u vast wel eens gehoord. U krijgt er alles over te weten van onze ervaren gids. Het Westfries museum is alleen al voor zijn buitenkant een bezoek waard. En zo kunnen we nog uren doorgaan!

Om het allemaal nog avontuurlijker en spannender te maken, bezoeken we de plek (het Keern) waar Martin Hoogland als vergeldingsactie is doodgeschoten. Hij had in 1991 topcrimineel Klaas Bruinsma vermoord. De daders zijn nog niet gevonden. Misschien loopt u ze in Hoorn tegen het lijf!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Rondleiding
14.45 - 15.45 Hoofdgerecht
15.45 - 16.30 Rondleiding
16.30 - 17.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan