Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Dinner in Haarlem

Details over dit uitje

Haarlem bekijken, lekker eten en varen? Bij Actief Events boekt u een uniek Walking and Floating Dinner voor een culinaire, culturele ontdekkingsreis door de stad.

U gaat op stap met een vakkundig gids, eet in maar liefst drie verschillende toprestaurants en u gaat ook nog het water op.

Het is de beste manier om van Haarlem te genieten!

Uw gezelschap wordt ontvangen in het eerste restaurant waar u deze avond begint aan een heerlijk voorgerecht. Al snel zal onze gids zich bij u voegen en wandelt u het centrum van Haarlem in voor de bezichtiging van beroemde monumenten.

Uw gids vertelt u ondertussen leuke en historische anekdotes over alle markante gebouwen. Langzaam loopt u naar het tweede restaurant van deze avond en schuift u aan voor het verrukkelijke hoofdgerecht.

Daarna gaat het hele gezelschap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en varen we door het mooie Spaarne, met aan weerszijden statige grachtenpanden, het Teylers Museum en molen 'De Adriaan'.

Aan boord geniet u van een lekker drankje en het magnifieke uitzicht. Vervolgens leggen we aan bij het laatste sfeervolle etablissement, waar het nagerecht wordt geserveerd.

Uiteraard kunt u voor deze gezellige avond kiezen uit diverse heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. Veel plezier in het gezellige centrum van Haarlem!

Programma:

18.00 - 19.00 uur: Voorgerecht
19.00 - 20.00 uur: Rondleiding
20.00 - 21.00 uur: Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 uur: Rondvbaart
22.00 - 22.30 uur: Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan