Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Haarlem

Details over dit uitje

Uitgebreid genieten van Haarlem doet u lopend en varend in het Walking and Floating Brunch arrangement met gids van Actief Events.

Het is bedoeld voor elke feestelijke gelegenheid.

Niet alleen gaat u heerlijk eten in drie verschillende restaurants, u krijgt ook nog een rondleiding door een professionele stadsgids en u maakt een prachtige rondvaart door het Spaarne en de Haarlemse grachten. Vanaf circa 12.00 uur gaat u van start!

U wordt ontvangen in het eerste restaurant van deze middag waar we u een lekker voorgerecht serveren. Daarna gaat u op stap met onze stadsgids die u de mooiste monumenten van Haarlem laat zien. Natuurlijk komt de historie van de stad uitgebreid aan bod en staan u stil bij de St. Bavo, de Vleeshal en tal van andere markante Haarlemse gebouwen. Langzaam loopt u naar het tweede restaurant van deze middag waar we u het hoofdgerecht serveren.

Daarna gaat het hele gezelschap aan boord van een comfortabele rondvaartboot en varen we door het mooie Spaarne, met aan weerszijden statige grachtenpanden, het Teylers Museum en molen 'De Adriaan'. Aan boord geniet u van een lekker drankje en het magnifieke uitzicht. Vervolgens leggen we aan bij het laatste sfeervolle etablissement, waar het nagerecht wordt geserveerd.

Uiteraard kunt u voor deze feestelijke middag kiezen uit diverse heerlijke voor- en hoofdgerechten van over de gehele wereld. Veel plezier in het gezellige centrum van Haarlem!

Programma-indicatie:

12.00 uur: Voorgerecht in eerste restaurant
13.00 uur: Varen
14.00 uur: Hoofdgerecht in tweede restaurant
15.00 uur: Wandeling
16.00 uur: Dessert

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • uitgebreid 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Rondvaart
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan