Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Videoclip Opnemen in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events biedt je de kans om je droom om bekend te worden waar te maken: ga in Alkmaar je eigen Videoclip Opnemen met enthousiaste begeleiding.

Hoe groot is normaliter de kans dat je jezelf ooit terugziet in een professionele videoclip, waarin jij schittert als zanger van jouw favoriete hit?

Vakkundig in de make up gezet en in de natuurlijke omgeving van bijvoorbeeld op de kaasmarkt in Alkmaar met het Waaggebouw op de achtergond? Nou? Niet erg groot denk je hè?

Haha! Tenzij je zo overtuigd bent van je eigen talent dat je meedoet aan programma’s als the X-Factor. Met de kans dat je op tv afgaat…

Klik hier of op het screenshot om de video 'Videoclip Opnemen' van Actief Events te bekijken.

Workshop je eigen Videoclip Opnemen met Actief Events

Met Actief Events lukt het wel. Altijd al op een nummer van de backstreet boys een clip willen opnemen? Of toch een nummer van Katy Perry willen uitvoeren? Alles is mogelijk!

Een echte choreograaf leert je de danspassen, die je tijdens de clip opnames laat pronken! Eerst wordt samen met jou het script bepaald en kun je je voorbereiden op de opnames.

Vervolgens wordt in ongeveer twee en een half uur een complete videoclip van jou opgenomen, onder leiding van een professionele regisseur en met gebruik van geavanceerde opnameapparatuur.

En wees niet bang! Afgaan zal je niet lukken; alles wordt geplaybackt…!

De beelden worden de week er op gemonteerd, waarna de complete videoclip geleverd wordt op dvd, waaraan tevens eventueel tijdens de opname gemaakte digitale foto’s kunnen worden toegevoegd.

Show je optreden in Alkmaar aan je vrienden en familie! Of beter: zet je clip op YouTube en laat de hele wereld genieten van jouw talent!!

Nummer suggesties:

Katy Perry - I kissed a girl
Beyoncé - Single ladies
Michael Jackson - Wanna be startin’ somethin’

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan