Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vi Va Volendam

Details over dit uitje

Reserveer het Vi Va Volendam arrangement van Actief Events en uw gezelschap geniet van een eersteklas rondleiding, een smakelijke lunch, een foto in kledendracht en een kijkje in een echte palingrokerij. Maak u op voor een uniek bezoek aan het beroemdste dorp van Nederland waar bekende zangers en zangeressen vandaan komen!

10.30 - 11.00 Koffie en Gebak

We verwelkomen u uiteraard in overeenstemming met de Volendamse gastvrijheid, met koffie en gebak in een gezellig café-restaurant.

11.00 - 12.30 Rondleiding

Over Volendam is een hoop te vertellen. Uw gids brengt alles ter sprake, van de historie van dit authentieke vissersdorp, de zeemansverhalen, waar de palingsound nou eigenlijk vandaan komt, de visafslag en nog veel meer! Tijdens deze rondleiding ziet u de bekendste plekken van het dorp en loopt u niets vermoedend langs het geboortehuis van Jantje Smit.

12.30 - 14.00 Lunch

Daarna is het tijd eens lekker te genieten van de Volendamse keuken. U krijgt een heerlijke lunch geserveerd, een stukje vis mag natuurlijk niet ontbreken!

14.00 - 15.00 Foto in originele klederdracht

Bezoek een echt oud Volendams pandje en laat u in originele klederdracht op de foto zetten! Een leuk aandenken voor aan de muur thuis of als onderlegger voor een ansichtkaart!

15.15 - 16.00 Bezoek aan Palingrokerij

Tot besluit nemen we een kijkje in een echte palingrokerij, waar het roken van paling nog steeds in alle glorie wordt bedreven. U krijgt uitleg over alles wat met dit ambacht te maken heeft en uiteraard laten we u ook een stukje proeven.

Tot slot moeten we vermelden dat u deze rondleiding natuurlijk enigszins (in tijd en volgorde ) kunt aanpassen op uw eigen speciale wensen. Ook een aansluitend diner is zo te regelen. Bespreek de details uw eigen Holland Compleet groepsuitje of bedrijfsuitje daarom eerst met de medewerkers van Actief Events.

Bovenstaande tijden zijn slechts ter indicatie.

Inclusief:
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Rondleiding Volendam
  • Lunch
  • Foto in klederdracht
  • Bezoek palingrokerij
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan