Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Themafeest-op-maat in Amsterdam

Details over dit uitje

U zoekt een origineel concept om uw Themafeest-op-maat in Amsterdam vorm te geven? Bij Actief Events gaan wij altijd uit van uw eigen ideeën en wensen.

Laat uw fantasie maar eens de vrije loop. U bedenkt uw eigen specifieke thema en wij zorgen voor een toplocatie in Amsterdam.

Natuurlijk kunnen wij u helpen om u een zetje in de goede richting te geven maar het is veel leuker om zelf iets te bedenken! Er zijn tal van thema’s waaruit u inspiratie kan putten. Wat dacht u van:

Sixties, seventies, eighties, nineties, barok, horror, paarden, voetbal, verjaardag, live muziek, koud en/of warm buffet, dansen, bejaarden, night club, moordspel, Amsterdamse avond, cabaret, muziek quiz, pokeren, salsa, Crazy 88, casino, oud Hollandse spellen, whisky proeven, Ranking the Stars, Cowboy en Indiaan, theater, smartlappen zingen, lachen, schermen, Zumba, mannelijk naakt boetseren, tapas maken en nog veel meer!

We beseffen heel goed dat een uniek themafeest begint met een goed concept. Wij helpen u deze vorm te geven, op uw eigen manier en op uw voorwaarden. Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers! Wij kunnen overal een mouw aan passen!

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan