Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas-Tour in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events bedenkt het wel voor u: heerlijk Spaans eten in Amsterdam, met een Engelse titel: de Tapas-Tour als walking dinner.

Actief Events neemt u mee naar hartje Amsterdam om u deze fantastische stad te laten zien en daarbij ook nog eens te smullen van heerlijke tapas tijdens onze Tapas-tour.

De vakkundige Actief Events gids leidt u langs de leukste plekjes van de stad en zal u de leukste verhalen en anekdotes vertellen van deze stad en haar inwoners. Tussendoor wordt u uitgenodigd in een aantal gerenommeerde restaurants, waar u de lekkerste internationale tapas krijgt voorgeschoteld.

Zo leert u de stad kennen terwijl u tussendoor telkens even kunt uitrusten en uw maag kunt vullen met de lekkerste hapjes. En vergeet niet; doordat u in beweging blijft zult u niet snel aankomen!

Natuurlijk kan onze gids u de weg wijzen naar het volgende restaurant, maar u kunt dat ook zèlf doen! U krijgt van ons GPS-apparatuur mee en zoekt, aan de hand van vragen en opdrachten, zèlf de route naar de volgende dinergang...! Vraag het ons!

Programma-indicatie :

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.15 Wandeling
20.15 - 21.30 Hoofdgerecht
21.30 - 22.30 Wandeling
22.30 - 23.00 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids uit Amsterdam (met jarenlange ervaring)
  • Een uitgebreid tapas diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.