Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapas Tour in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events bedenkt het wel voor u: heerlijk Spaans eten in Amsterdam, met een Engelse titel: de Tapas-Tour als walking dinner.

Actief Events neemt u mee naar hartje Amsterdam om u deze fantastische stad te laten zien en daarbij ook nog eens te smullen van heerlijke tapas tijdens onze Tapas-tour.

De vakkundige Actief Events gids leidt u langs de leukste plekjes van de stad en zal u de leukste verhalen en anekdotes vertellen van deze stad en haar inwoners. Tussendoor wordt u uitgenodigd in een aantal gerenommeerde restaurants, waar u de lekkerste internationale tapas krijgt voorgeschoteld.

Zo leert u de stad kennen terwijl u tussendoor telkens even kunt uitrusten en uw maag kunt vullen met de lekkerste hapjes. En vergeet niet; doordat u in beweging blijft zult u niet snel aankomen!

Natuurlijk kan onze gids u de weg wijzen naar het volgende restaurant, maar u kunt dat ook zèlf doen! U krijgt van ons GPS-apparatuur mee en zoekt, aan de hand van vragen en opdrachten, zèlf de route naar de volgende dinergang...! Vraag het ons!

Programma-indicatie :

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Rondleiding
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Rondleiding
22.00 - 22:30 Nagerecht

Inclusief:
  • Professionele gids uit Amsterdam (met jarenlange ervaring)
  • Een uitgebreid tapas diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan