Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd op de Wallen puzzeltocht in Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events heeft een bijzondere Strijd op de Wallen puzzeltocht in Amsterdam in elkaar gezet. In kleine gaat u op een actieve wijze de Wallen ontdekken.
Actief, jazeker! Maar niet op de manier waaraan u in eerste instantie zult denken. We hebben een leuke puzzeltocht voor u uitgezet, waardoor u kennismaakt met de Wallen en er ook nog iets van mee naar huis neemt!De resultaten van de puzzeltocht leiden uiteindelijk tot een over all winnaar. Tijdens een borrel in een Mokums kroegie zal het winnende team bekend worden gemaakt.

Leuk èn leerzaam!

Inclusief:
  • Prijsuitreiking
  • 1 drankje
  • Leuk aandenken aan de Wallen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • TeambuildingPer team dient een digitale camera of mobiel met camera aanwezig te zijn!

Sexy variant:

Strijd op de Wallen is er nu ook in een meer ordinaire, zeg maar sexy variant! Geweldig geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest! Maak uw borst maar nat, wij garanderen rode konen!! Enne... evengoed óók leuk en leerzaam...! Vraag naar de mogelijkheden!

Optioneel:

Atijd jezelf es willen zijn, eh…zien achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje? Actief Events biedt je nu die mogelijkheid! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 27,50!

Inclusief de juiste kledij en make up!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan