Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Hoorn

Details over dit uitje

De speurtocht Strijd in Hoorn van Actief Events neemt u mee naar de binnenstad, mooie buurten en gezellige kroegjes van Hoorn. Je gaat de strijd aan in teams, in het oude centrum van de stad.

Wat gaat u doen? U krijgt verschillende opdrachten, puzzels en vragen voorgeschoteld, tijdens dit uitje. Stippel uw route uit door het pittoreske centrum van Hoorn.

Hoorn biedt dankzij mooie straatjes, bekende monumenten en de jachthavens een prachtig decor voor een enerverende speurtocht voor familie, collega’s of vrienden. De roode Steen, de Waag en de hoofdtoren zijn slechts een paar voorbeelden waarin een rijke historie in Hoorn is te ontdekken. Natuurlijk doet u, samen met uw team, uw uiterste best om als winnaar uit de bus te komen. Verdwaal niet en zorg dat je alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplost, met een beetje gebruik van uw fantasie. En niet afkijken, delibereren met de tegenpartij, of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten!

Na afloop, onder het genot van een drankje, zal het beste team de hoofdprijs in de wacht slepen. Wie wordt de winnaar van ‘strijd in Hoorn’? Actief Events zet de beste strijders in het zonnetje!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Prijs voor beste team of koppel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan