Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step-by-Step steptocht in Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events heeft voor u de Step-by-step steptocht, een rondleiding met vakkundige gids per kickbike (step), door het mooie en knusse Alkmaar.

Actief Events laat u de Noord-Hollandse stad Alkmaar beleven op een bijzondere en uiteraard actieve manier, namelijk per step.

Wie heeft vroeger niet als kind de straten (èn de trottoirs èn de steegjes en overal waar het eigenlijk niet mocht…) onveilig gemaakt per step of autoped? De step is voor de meesten immers de opstap naar de fiets geweest!

Nou, wij van Actief Events kunnen u vertellen dat steppen nog steeds bestaat en nog steeds leuk is! En het op deze wijze verkennen van een stad als Alkmaar is snel, leuk en uniek!

U wordt ontvangen door een Actief Events Kickbike instructeur, die u eerst test op uw stepvaardigheid en u vertrouwd maakt met de kickbike. Klinkt ingewikkeld, maar echt iedereen kan het en het is geweldig leuk om te doen!

Vervolgens gaat u met zijn allen de leukste plekjes van Alkmaar verkennen. Daarbij vertelt uw Actief Events Kickbike Instructeur, die ook uw enthousiaste en deskundige Actief Events Gids is, alle leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de plaatsen die u aandoet.

Alkmaar is immers een mooie historische provinciestad met meer dan 400 monumenten. De Waag, in de meest oorspronkelijke vorm uit de 14e eeuw, het 16e eeuwse Stadhuis, de Grote St. Laurenskerk en de vele hofjes, gevels en grachten geven de stad een aparte uitstraling.

Uiteraard is er ergens halverwege de 2 uur durende Step by Step tour tijd voor een tussenstop in een gezellig Alkmaar kroegje, waar u even uit kunt blazen en kunt u genieten van een borrel. De drankjes zijn voor eigen rekening, maar kunnen natuurlijk ook meegenomen worden in de tourprijs.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om in samenwerking met Actief Events uw begeleide steptocht door Alkmaar zelf uit te stippelen.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Kickbike
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan