Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappen Workshop in Haarlem

Details over dit uitje

Actief Events biedt u in de Smartlappen Workshop in Haarlem de gelegenheid om zelf, actief dus, te leren om de mooiste smartlappen ten gehore te brengen.

Heerlijk hè, meedeinen op echte originele smartlappen! Genieten van andermans drama, nou ja.. met een vette knipoog dan!

Nog leuker is het natuurlijk om zelf deze prachtige levensliederen te zingen, maar ja… Hoe kom je aan de teksten en waar leer je de beroemde snik en het befaamde vibrato?

Actief Events draagt deze naam omdat ze vindt dat wat haar betreft iedereen best onderuit gezakt naar een leuk liedje mag luisteren (wat overigens ook erg leuk kan zijn!), maar zij vindt eigenlijk dat het actief bedrijven van sport, spel en cultuur het leukst is van alles!

Wij leveren u een liederenboek met wel 40 van de prachtigste, dramatische en beroemdste smartlappen aller tijden, een prachtige locatie (met geluiddichte muren…) in Haarlem èn als u wilt… een gediplomeerde zangjuf, die u alle kneepjes van de traantrekkers bij kan brengen. Voor de juf betaalt u een kleine meerprijs.

Inclusief:
  • Accordeonist
  • Tekstboekjes
  • Locatiehuur

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan