Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner Game in Alkmaar

Details over dit uitje

’s-Avonds jullie vrijgezellenfeest eens met een knal laten beginnen? Of zoek je nog een bedrijfsuitje waar de spanning vanaf druipt? Je collega’s eens testen op doorzettingsvermogen, teamwork en inventiviteit? Sherlock Holmes was ooit de beste speurneus van London en al zijn avonturen begonnen met een gruwelijke moord…. Een prima begin dus!

De Sherlock Holmes Tablet Game wordt gespeeld in verschillende teams die het tegen elkaar opnemen om de moordenaar binnen de gestelde tijd te ontmaskeren. Het spel wordt gespeeld in verschillende ronden en elke ronde wordt voorafgegaan door een heerlijk gerecht in weer een ander restaurant. Zo ontdekken jullie tegelijkertijd ook wat de lokale horeca jullie te bieden heeft.

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Elk team wordt voorzien van een tablet, een plattegrond en een handleiding. In anderhalf uur tijd dienen jullie zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Op deze manier wordt het raden van de juiste dader en het juiste moordwapen steeds makkelijker. Wie heeft de grootste ‘speurneus’?

Om het allemaal nog iets interessanter te maken hebben we ook nog enkele foto-opdrachten in het programma verwerkt. Welk team creëert de meest realistische ‘crime scene’ en welk team schiet de meest ‘criminele’ teamfoto?

Onder het genot van een heerlijk dessert in het laatste restaurant van deze avond, worden de winnaars gehuldigd! Veel speur-plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Diner voorgerecht / speluitleg
19.00 - 20.00 Sherlock Holmes deel 1
20.00 - 21.00 Diner hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Sherlock Holmes deel 2
22.00 - 22.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Liever in de middag op stap?

Uiteraard is dit groepsuitje ook uitstekend te combineren met een uitgebreide lunch. Informeer naar de mogelijkheden.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan