088 428 81 81
Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter-tocht door Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Scooter-tocht door Amsterdam

Actief Events´ Scooter-tocht met gids door hartje Amsterdam. Klinkt niet zo actief, maar vergis je niet! Bromfietscerticaat of rijbewijs verplicht, helm niet.

Het is actief deelnemen aan het verkeer en actief letten op veiligheid van uzelf, uw duopassagier en alle andere weggebruikers in onze hoofdstad! En das niet weinig, dus opletten geblazen!!

Met een duizelingwekkende snelheid van 25 kilometer per uur maakt u met uw duopassagier de hoofdstedelijke straten onveilig. U denkt 25 km/u is niets? Nou, we kunnen u vertellen dat dat best rap is en dat u niet snel door een fietser zal worden ingehaald!

Aan de andere kant mag u met deze snelheden zonder helm op de scooter, dus in de open lucht en de wind door je haren…! En met deze snelheid kunt u optimaal genieten van alle bezienswaardigheden van het mooie Amsterdam, want uw Actief Events City gids scootert natuurlijk met u mee!

Actief Events heeft 2 kant en klare routes voor u klaarliggen, aan u de keuze:

Tour 1: een echte toeristische route

2 uur lang langs de echte toeristische plekjes van Amsterdam als de Amstel, de Jordaan, de P.C. Hooftstraat, de Wallen, het Vondelpark en het Leidseplein.

Tour 2: een route die een andere kant van Amsterdam laat zien!

Of een uitgebreider tour van zo’n 3 uur, waarbij we het centrum verlaten en onder meer naar het Westelijk havengebied met haar unieke bebouwing scooteren, de Pijp van Ander Hazes bezoeken en een kijkje nemen in de zo prachtig in Amsterdamse Schoolstijl ontworpen Spaarndammer buurt.

Vanzelfsprekend nemen tussen alle bezienswaardigheden even de tijd om ergens een pitstop te maken en iets te drinken. Als u dat wilt, kan dit ook van te voren in de prijs worden meegenomen.

Nota bene!

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

€ 37,50 p.p. excl. BTW, maximaal 10 scooters (20 personen) per gids.

Optioneel:

Tegen een meerprijs van € 19,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar starten de arrangementen van Actief Events?
Veel uitjes starten in het centrum maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Actief Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Actief Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Actief Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Het is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Actief Events kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Actief Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Actief Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan