Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scooter-tocht door Amsterdam

Details over dit uitje

Actief Events´ Scooter-tocht met gids door hartje Amsterdam. Klinkt niet zo actief, maar vergis je niet! Bromfietscerticaat of rijbewijs verplicht, helm niet.

Het is actief deelnemen aan het verkeer en actief letten op veiligheid van uzelf, uw duopassagier en alle andere weggebruikers in onze hoofdstad! En das niet weinig, dus opletten geblazen!!

Met een duizelingwekkende snelheid van 25 kilometer per uur maakt u met uw duopassagier de hoofdstedelijke straten onveilig. U denkt 25 km/u is niets? Nou, we kunnen u vertellen dat dat best rap is en dat u niet snel door een fietser zal worden ingehaald!

Aan de andere kant mag u met deze snelheden zonder helm op de scooter, dus in de open lucht en de wind door je haren…! En met deze snelheid kunt u optimaal genieten van alle bezienswaardigheden van het mooie Amsterdam, want uw Actief Events City gids scootert natuurlijk met u mee!

Actief Events heeft 2 kant en klare routes voor u klaarliggen, aan u de keuze:

Tour 1: een echte toeristische route

2 uur lang langs de echte toeristische plekjes van Amsterdam als de Amstel, de Jordaan, de P.C. Hooftstraat, de Wallen, het Vondelpark en het Leidseplein.

Tour 2: een route die een andere kant van Amsterdam laat zien!

Of een uitgebreider tour van zo’n 3 uur, waarbij we het centrum verlaten en onder meer naar het Westelijk havengebied met haar unieke bebouwing scooteren, de Pijp van Ander Hazes bezoeken en een kijkje nemen in de zo prachtig in Amsterdamse Schoolstijl ontworpen Spaarndammer buurt.

Vanzelfsprekend nemen tussen alle bezienswaardigheden even de tijd om ergens een pitstop te maken en iets te drinken. Als u dat wilt, kan dit ook van te voren in de prijs worden meegenomen.

Nota bene!

U rijdt met zijn tweeën op 1 scooter. Minimum leeftijd om een scooter te besturen is 18 jaar en u dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

€ 37,50 p.p. excl. BTW, maximaal 10 scooters (20 personen) per gids.

Optioneel:

Tegen een meerprijs van € 19,50 p.p. excl. BTW heeft ieder een eigen scooter.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan