Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit

Rondvaart – grachtenvaart in Haarlem

Details over dit uitje

Aan boord van het luxueuze schip van Actief Events neemt de kapitein u in de Rondvaart - grachtenvaart in Haarlem mee over de eeuwenoude rivier het Spaarne.

Ooit de levensader van deze hoofdstad van Noord-Holland.

Vanaf het water ziet alles er vaak mooier uit en dat geldt ook zeker voor Haarlem.

Laat u in deze Rondvaart of Grachtenvaart van Actief Events door Haarlem meevoeren over het Spaarne en door de Nieuwe Gracht, de Kinderhuissingel en de Gasthuissingel.

Geniet van de prachtige uitzichten op oude panden, pleintjes en hofjes die u vanaf de straat bijna niet te zien krijgt. Denk om de bruggetjes; deze zijn soms lager dan u denkt!

Maar uw kapitein zal u wel op tijd waarschuwen; hij is ras haarlemmer en kan (en wil) u alles vertellen wat u weten wilt over Haarlem, haar geschiedenis, haar hoogte en dieptepunten, haar bewoners en haar cultureel erfgoed. Laat u meedeinen op de golven van het Haarlemse water…

Welkom aan boord!

Let op:

Vanaf 25 personen wordt er een privé-vaart verzorgd, vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW o.b.v. 1 uur. (2 uur varen bedraagt € 22,50 p.p. excl. BTW)

Wilt u uw eigen Haarlemse Grachten Cruise samenstellen? U kunt onze boten ook zonder arrangement huren, inclusief schipper! U weet: weinig is onmogelijk! Informeer naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan