Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Jordaan

Details over dit uitje

Vergezel de Amsterdamse gidsen van Actief Events. in de enige rondleiding door de Jordaan, waar u ondergedompeld wordt in de echte Jordanese cultuur!

Loop door één van de gezelligste stadswijken en volksbuurten van de stad. De Jordaan is uiteraard bij u bekend, niet alleen door het talent van beroemde zangers en zangeressen, maar voor al ook door het Jordanese leven, dat bol staat van de gezelligheid! W zullen dan ook zeker een vleugje van deze Jordanese gezelligheid oppikken!

Wij nemen u mee naar deze prachtige buurt en laten u de eeuwenoude panden zien waar geschiedenis werd geschreven. We laten u het pand zien waar Rembrandt van Rijn woonde en werkte en we bezoeken de straatjes en grachtjes rondom het Johnny Jordaan plein.

De man die samen met Tante Leen aan de bakermat stond van de originele Amsterdamse smartlap. Het bekende stemgeluid van Johnny hoort u nog dagelijks breeduit galmen uit openstaande deuren en ramen.

Ervaar de kleur, de muzikaliteit en de vrolijkheid van de oude en nieuwe bewoners. Stap een kroeg binnen en geniet van een onvervalst pikketanissie. Ook zoeken we de rust op in de beschutte armen van één van de vele eeuwenoude hofjes en nemen u mee langs de Noorderkerk, de Westerkerk (de Oude Wester) en het homomonument.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 16,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 13,50 p.p. excl. BTW

Optioneel: (meerprijs)

- Drankje voor,tijdens of na de rondleiding
- Koffie en gebak voor,tijdens of na de rondleiding
- Borrel voor, tijdens of na de rondleiding
- Diner na de rondleiding

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan