Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Tour door Haarlem

Details over dit uitje

Actief Events nodigt u uit voor een Rondleiding of Tour met gids door Haarlem. We laten u de oude straatjes, stegen en pleintjes zien rondom de Grote Markt.

Ga mee met Actief Events naar de hoofdstad van Noord Holland, de prachtige oude stad Haarlem.

U kunt de skyline van de stad al van kilometers ver herkennen aan de contouren van de Grote Kerk: daarin is nog maar weinig veranderd de afgelopen eeuwen.

Aan de Grote Markt liggen gebouwen als de eerder genoemde Grote of St. Bavokerk (waar W.A. Mozart ooit het orgel van heeft bespeeld!), het stadhuis de Vleeshal en de Vishal.

Haarlem staat in de top 5 van steden met de meeste monumenten, dus maak uw borst maar nat! De stad telt alleen al meer dan 40 oude hofjes! Onze deskundige gidsen vertellen u onderweg alles over de stad aan het Spaarne, haar historie en haar inwoners.

Maar daarnaast herbergt Haarlem wijken die aan het begin van de vorige eeuw zijn ontworpen door beroemde architecten als Sevenhuijsen, Roodenburgh en Van Loghem.

Deze wijken zijn volledig gebouwd volgens zogenaamde zakelijk expressionistische stijlen, met als de bekendste wel de Amsterdamse School stijl. Imposant om te zien en met geweldig veel (metsel-)vakmanschap gebouwd! Onze gidsen kennen de details!

Uiteraard rusten we tussendoor even uit op een terrasje bij een van de vele cafés in het oude centrum. Maar dit kunnen we natuurlijk ook ter afsluiting doen.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan