Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jopen Bierproeverij – Tour – Diner in Haarlem

Details over dit uitje

In Actief Events' speciale Jopen Bierproeverij - Tour - Diner arrangement wordt de smaak en productie van diverse biertjes uitgebreid onder de loep genomen.

16.00 - 17.30 Jopen Bierproeverij

Het ambachtelijk gebrouwen Haarlemse Jopen-bier leent zich uitstekend voor een bierproeverij! Met Actief Events op locatie in Haarlem! Alcoholpromillage, gisting, afdronk worden onder leiding van een echte bierexpert voorzien van professioneel commentaar en een proost! De echte bierdrinker komt tijdens deze proeverij echt tot leven. Het wordt helemaal gezellig als uw collega's, vrienden of familie ook een slokje meedrinken natuurlijk!

17.30 - 19.00 Tour

De enthousiaste gids van Actief Events neemt u mee op pad, voor een tour door het veelzijdige Haarlem. We laten u de prachtige oude straatjes, stegen en pleintjes zien rondom de Grote Markt. Aan dit plein liggen gebouwen als de eerder genoemde Grote of St. Bavokerk, het stadhuis de Vleeshal en de Vishal. Haarlem is verder bekend om de vele monumenten en hofjes, dus maak uw borst maar nat!

19.00 - 21.00 Diner

Na de Bierproeverij en rondleiding door Haarlem zult u wel trek hebben gekregen! Geniet samen van een speciaal door Actief Events geselecteerd restaurant in hartje Haarlem. Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een Jopenpresentje en een vol glas Jopen bier naar keuze
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen?
Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te “snijden”. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan