Kies uit 950+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Noord-Holland
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding & Bierproeverij – Tour – Diner Alkmaar

Details over dit uitje

Actief Events' Rondleiding - Bierproeverij - Tour - Diner in Alkmaar brengt u naar het biermuseum. Onze gids vertelt over de geschiedenis en brouwproces.

16.00 - 17.30 Rondleiding & Bierproeverij

U krijgt een rondleiding door het museum, waarbij u een kijkje kunt nemen achter de schermen van het brouwproces. Kom achter vele wetenswaardigheden over het bierbrouwen! Snuf de geuren van gist en hop en zie hoe bier ontstaat!

U kunt na afloop van de rondleiding genieten van een tweetal profglazen bier. Het proeflokaal is een ideale locatie om deze biertjes te proeven. Proost!

17.30 - 19.00 Tour

Na de rondleiding en proeverij neemt onze enthousiaste gids u mee naar buiten, voor een tour door Alkmaar. Even een snuif frisse lucht om weer enigzinds nuchter te worden.

De gids van Actief Events neemt je mee door de oude binnenstad, over klinkerstraatjes, door smalle steegjes en oude grachten. Vergeet vooral het Waagplein niet, met haar waar ook het oorspronkelijk al uit de veertiende eeuw stammende waaggebouw staat. De gids vertelt ondertussen de prachtigste verhalen en anekdotes.

19.00 - 21.00 Diner

Tegen zevenen verwachten wij dat u inmiddels wel trek zult hebben gekregen. Actief Events neemt u mee naar een speciaal geselecteerd restaurant. Als afsluiter geniet u samen van een overheerlijk 3-gangen diner.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 verschillende bieren
  • Professionele gids met jarenlange ervaring
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te 'snijden'. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan